© 2018 by ATFC Groep BV

  UBO register komt er aan

  April 20, 2019

  Begin april 2019 is het wetsvoorstel voor de implementatie van het UBO-register ingediend bij de Tweede Kamer. Op basis hiervan worden ondernemingen verplicht om hun (in)directe uiteindelijke eigenaren te registreren. Niet voor niets staat UBO voor ultimate beneficial owner.

   

  Doel van dit register is het tegengaan van financieel-economische criminaliteit zoals witwassen van geld en terrorismefinanciering. De transparantie over wie de uiteindelijke belanghebbende van een onderneming is, moet hierbij helpen. Het gaat dan om de natuurlijke persoon die bij een onderneming of een rechtspersoon aan de touwtjes trekt.

  Please reload

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now